Om Valhalla

Valhalla er et botilbud for borgere med et langvarigt og aktivt misbrug, som kan bestå af alkohol, euforiserende stoffer og medicin. Hertil kommer psykiske lidelser, sociale problemer og kriminalitet.

I Fælleshuset er der mulighed for socialt samvær, hygge med andre beboere og personale. På Valhalla er der ansat pædagogisk og social- og sundhedsfagligt personale, som er tilstede i dagtimerne alle ugens dage, undtagen lørdag. Hjemmeplejen er også tilknyttet beboere på Valhalla.

Hver beboer har tilknyttet to kontaktpersoner som koordinerer indsatsen for den enkelte beboer. Personalet yder støtte til beboeren ud fra den enkeltes forudsætninger, ønsker og behov.  Der kan eksempelvis ydes støtte i kontakten med sundhedsvæsenet, myndighed mm.

Aktiviteter:

  • Socialt samvær i fælleshuset med kaffe, te og tv-hygge samt tilbud om filmvisning i hjemmebiograf.
  • Tilbud om morgenmad hver dag for 10 kr.
  • Varm mad tirsdag for 35 kr. Madbillet 5 x for 150 kr.
  • Påskefrokost og fejring af jul, pinse, Valhallas fødselsdag og Mortens aften.
  • Der er beboermøde på Valhalla den anden torsdag i måneden
  • Aktiviteter besluttes på beboermøderne, der er minimum en månedlig tur ud af huset. Aktiviteter kan også aftales mellem den enkelte beboer og medarbejder. Beboeren afholder selv udgifter til entre m.m. 

Formål:
Lov om social service § 85, ABL § 105 stk. 2

Antal pladser:
Botilbuddet Valhalla består af 14 selvstændige boliger, på hver 30m2 med trinette køkken og eget bad. Valhalla har også et fælleshus. Visitation foregår via sagsbehandler.

Seneste nyhed

En bedre hverdag

Næste kursus starter tirsdag den 4. juni 2024. Har du eller dine nærmeste en oplevelse af, at alkoholen fylder i dit liv? Læs mere her

Læs mere »

Bliv ringet op

Del