Om Værestedet Vinkeldammen

Værestedet Vinkeldammen

Værestedet Vinkeldammen er et tilbud for mennesker med psykisk sygdom og/eller psykisk sårbarhed, som ønsker samvær og mulighed for deltagelse i fælleskaber i dagtimerne på hverdage.

I vores åbningstid mandag, tirsdag, torsdag og fredag fra kl. 8.30 – 14.30 kan du komme, når det passer dig. Du er også velkommen til at ringe og fortælle, hvornår du kommer, så kan vi møde vi dig i døren.

Vi tilbyder hver dag morgenmad, typisk med hjemmebagte boller og kaffe/te. Vi laver også varm mad til frokosten kl. 12.30.

Du kan komme helt uforpligtigende hos os. Det kræver ikke en visitation eller en bevilling. Det kræver kun, at du har lyst til at komme.

Værestedet Vinkeldammens formål er at bidrage til, at du kan udfolde dig sammen med andre og deltage i sociale fællesskaber, både på værestedet samt i fællesskaber og aktiviteter i det omgivende samfund.

Du er velkommen til bare at komme ind fra gaden og få en kop kaffe, få en snak eller få hjælp til fx MitID eller andet. Din første kop kaffe er selvfølgelig ”på huset”. Ellers er du velkommen til at spille billard, læse litteratur, tage med på udflugter, tage med i biografen eller måske hjælpe med madlavningen.

Vi glæder os til at se dig.

 

Bliv ringet op

Del